Home

 • TIPS OM ‘S NACHTS VEILIG TE RIJDEN

  1.Richt uw koplampen correct

  2.Dim uw instrumentenpaneel en dashboardverlichting: maak het dashboard van uw voertuig dimmer.

  3.Draag niet de verkeerde bril: als u tijdens het rijden een bril moet dragen, kies er dan een met een antireflectiecoating.

  4.Word een Retina-spotter

  5.Staar niet naar tegemoetkomend licht

  6.Veeg je voorruit schoon met een krant

  7.Enkele mistlampen vastschroeven: zoals de naam al doet vermoeden, verlichten mistlampen de mist en helpen ze de bestuurder de weg beter te zien.

  8.Extra lampen toevoegen — Voorzichtig: zorg ervoor dat u de wettigheid van eventuele extra lampen controleert voordat u ze installeert

  9.Maak uw buitenspiegels schoon en pas ze aan: afvegen met een microvezeldoek of krant helpt bij het verwijderen van het uitstrijkje.

  10.Houd uw ogen gezond: artsen raden vaak aan om uw ogen te bewegen en rond te scannen in plaats van recht vooruit te focussen om het effect van vermoeidheid van de ogen en verblinding tijdens het rijden ‘s nachts te verminderen.

  11.Bestrijd vermoeidheid: neem wat cafeïne om alert te blijven of stop.

  12.Vergroot de afstand en verlaag de snelheid

  13.Gebruik indien nodig hoge balken

  14.Bestudeer de weg vooruit

  15.Neem regelmatig een pauze

  16.Laat u niet afleiden

  hallorijbewijs.nl

 • WAT IS ONLINE MARKETING?

  Online marketing is het gebruik van webgebaseerde kanalen om een ​​boodschap over het merk, de producten of diensten van een bedrijf onder potentiële klanten te verspreiden. De methoden en technieken die worden gebruikt voor online marketing omvatten e-mail, sociale media, display-advertenties, zoekmachineoptimalisatie, Google AdWords en meer. Het doel van marketing is om potentiële klanten te bereiken via de kanalen waar ze hun tijd besteden aan lezen, zoeken, winkelen en online socializen.

  De brede acceptatie van internet voor zakelijk en persoonlijk gebruik heeft nieuwe kanalen voor reclame en marketingbetrokkenheid opgeleverd, waaronder de hierboven genoemde. Er zijn ook veel voordelen en uitdagingen die inherent zijn aan online marketing, waarbij voornamelijk digitale media worden gebruikt om virtuele bezoekers aan te trekken, te betrekken en om te zetten naar klanten. .

  Tegenwoordig kan iedereen met een online bedrijf (evenals de meeste offline bedrijven) deelnemen aan online marketing door een website te maken en campagnes voor het werven van klanten op te zetten tegen lage tot gratis kosten. Die marketingproducten en -services kunnen ook experimenteren met optimalisatie om de efficiëntie en ROI van hun campagnes te verfijnen.

  https://www.nextchapter.agency/

  https://www.nextchapter.agency/

 • HOE WORDT WARMTEREFLECTEREND GLAS GEMAAKT?

  Warmtereflecterende ramen zijn meestal gesloten, dubbele beglazingen – ramen met twee ruiten die worden gescheiden door een edel (niet-reactief) gas zoals argon dat de isolatie verbetert (voorkomt dat warmte ontsnapt in tocht). Het binnenoppervlak van een van de glasplaten krijgt een zeer dunne reflecterende coating, meestal gemaakt van twee of meer lagen metaal of metaaloxide (typische metalen zijn onder meer titanium, zink, koper, tin en zilver, en typische legeringen zijn onder meer messing en roestvrij staal). De coating moet microscopisch dun zijn als je toch door je ramen wilt kijken, maar je zult merken dat ze wel een lichtbruine of grijze kleur krijgen. De exacte vorm en dikte van de coating kan van fabrikant tot fabrikant behoorlijk verschillen. In vroege coatings was het vaak een laag zilver ingeklemd tussen twee lagen metaaloxide. Maar raammakers zoals Pilkington ontdekten dat ze betere resultaten konden behalen met een laag zilver, een laag metaaloxide (gemaakt van een ander metaal dan zilver) en een derde metaaloxidelaag erop. Dit verbeterde “recept” leek de emissiviteit te verminderen terwijl de lichttransmissie hoog bleef.

  wingman-montage.nl

 • MAAK UW MASKER COMFORTABELER

  Een gezichtsmasker is ontworpen om een barrière te vormen tussen uw ademhalingsstelsel en de buitenwereld. Daarom moet het uw mond en neus bedekken en moet het goed maar comfortabel op het gezicht passen. De meeste maskers hebben lussen of riemen die achter het hoofd of rond de oren gaan voor een goede pasvorm. Veel commerciële maskers zijn er in verschillende maten, en je moet degene kiezen die het beste bij je past. Maskers die te klein zijn en maskers die te groot zijn met gaten tussen je gezicht en het masker zijn minder effectief. Maskers die zowel je mond als je neus niet bedekken, omdat ze te klein zijn of niet goed ontworpen, moeten niet worden gedragen. Hoewel het gebruikelijk is om mensen een masker te zien dragen zodat het alleen hun mond bedekt, biedt dit praktisch geen bescherming voor de drager of anderen.

  Heb schone handen als u uw masker opdoet. Als u thuiskomt, wast u uw handen voordat u uw masker afneemt en haalt u het van uw rug af.

  dgmondmasker.nl

  medisch-mondkapje.nl